Ramo 13. bölüm full izle!

Ramo 13. bölüm full izle! Ramo 13. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde SHOW TV'de. Peki, Ramo son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Ramo 13. bölüm izle! Başrollerinde Murat Yıldırım'ın oynadığı Ramo 13. bölüm tek parça izle linki youtube üzerinden de yayınlanacak. İşte Ramo son bölüm detayları...

RAMO 13. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Alpay'ın polise teslim olmasıyla Adana'da işler raydan çıkmıştır. Cihangir, işleri yola koyması için oğlu Taner'i Adana'ya gönderir. Acımasız bir adam olan Taner, babasının emirlerini yerine getirmek için Adana'da adeta bir savaş başlatır. Savaşın sonunda Süleyman ve Neco hayatını kaybeder.

Ramo yeni bölüm izleme linki! Ramo 13. bölüm tek parça izle! Ramo 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo son bölüm de neler oldu

Adana'daki pürüzleri temizleyen Taner'in yeni planı ise işlediği bunca suçu Ramo'nun üzerine yıkmaktır. Ramo'nun beklemediği olaylar bundan sonra olacaktır.

RAMO 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 13. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 13. bölüm izle ramo 13. bölüm full izle ramo son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.