Rambo Okan'dan şaşırtan savunma: Bir daha yaparsam Galatasaraylı olayım

Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan bayrağını 3. denemesinde kesen fanatik Fenerbahçeli Ramo Okan'ın savcılıktaki savunması ortaya çıktı. Köprüdeki bayrağı görünce sinirlendiğini iddia eden Rambo Okan, "Bir daha köprüye çıkarsam başka takımın bayrağını kesmeyeceğim. Kesersem Galatasaraylı olayım" dedi. Savcılıkta ifade veren Rambo Okan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2021-2022 sezonu süper lig şampiyonu olan Trabzonspor, tüm ülkede şampiyonluğu coşkuyla kutladı. İstanbul'da da Trabzonspor taraftarları şampiyonluğu heyecanla kutlarken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Trabzonspor bayrağı asıldı.

Fanatik Fenerbahçeli olarak tanınan Okan Güler (Rambo Okan) 2 kez köprüdeki bayrağı kesmeyi denediği için gözaltına alınmasının ardından 11 Mayıs günü 3. deneyişinde bayrağı kesti.

Trabzon bayrağını köprüden indirme girişimlerinin ardından yakayı ele vererek polis tarafından yakalanan Fenerbahçe'nin fanatik ismi Rambo Okan akıllanmadı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Trabzonspor Hukukçular Derneği, 3. denemesinde amacına ulaşarak köprüdeki Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Dernek savcılığa verdiği dilekçede Rambo Okan'ın Trabzon ve Trabzonsporlulara yönelik ülke çapında nefret havası oluşturmaya çalıştığını ve üzücü olayların yaşanmasına sebebiyet verdiğini belirterek Okan Güler'den şikayetçi oldu.

KÖPRÜDEKİ BAYRAĞI GÖRÜNCE DELİYE DÖNMÜŞ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Rambo lakaplı Okan Güler, adliyeye gelerek ifade verdi. Savcılıktan adli kontrol talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüpheli Rambo, savunmasında, fanatik Fenerbahçeli olduğunu, amigo olarak Trabzonsporluların köprüye bayrak astığını görünce deliye döndüğünü ve bir anlık sinirle bayrağı kestiğini söyledi.

"BİR DAHA YAPARSAM GALATASARAYLI OLAYIM"

Savunmasının devamında geçimini kendisine verilen harçlıklardan sağladığını ifade veden Okan Güler, "Ben bıçağı kendime tersine çevirerek tutmuştum. Kendimi veya başkasını öldürme niyetim yoktu. Bir daha köprüye çıkarsam başka takımın bayrağını kesmeyeceğim. Kesersem Galatasaraylı olayım. Ben evli değilim ama Fenerbahçe ile evliyim" şeklinde konuştu. Sorgusun ardından Hakimlik, Rambo Okan'ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Rambo Okan'dan şaşırtan savunma: Bir daha yaparsam Galatasaraylı olayım ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Savcılık Trabzonspor Rambo Okan savunma bayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.