Rambo Okan, Abdürrahim Albayrak'a saldırdı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından "Rambo’ Okan" olarak bililen bir Fenerbahçe taraftarı, röportaj vermeye hazırlanan Abdurrahim Albayrak’a "Ne yüzle geldin buraya" diyerek saldırı girişiminde bulundu. Korumalar derhal araya girdi ve ‘Rambo’ Okan gözaltına alındı.

Galatasaray Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi sonra saldırıya uğradı. Stat çıkışı açıklamalarda bulunan Sarı-Kırmızılı idareci, konuşması sırasında, kamuoyunda "Rambo Okan" olarak bilinen fanatik F.Bahçe taraftarının saldırı girişimiyle neye uğradığını şaşırdı. Albayrak'ın yakın korumaları hemen araya girdi ve tecrübeli yöneticiye bir şey olmadan olaya müdahale etti. 

Sokağa çıkma yasağına rağmen oraya nasıl geldiği anlaşılamayan Rambo Okan apar topar göz altına alındı. İşte onlar...

Rambo Okan'ın Abdürrahim Albayrak'a saldırı anı!pic.twitter.com/bioW7wLj6C

 

MOHAMED'İ TÜM DÜNYA İZLEYECEK

Saldırı girişiminin ardından röportaja devam eden Albayrak, galibiyet golünü atan Mostafa Mohamed'e övgüler yağdırdı. Sarı-Kırmızılı idareci, “Hocamızın istediği transferleri yaptık, yüzü gülüyor. Şimdiden sonra güzel günler gelecek inşallah. Bu maça gelince, iki taraf da iyi mücadele etti. Mostafa Mohamed güzel ve şık gol attı. Geçen hafta da gol atmıştı. ‘Eşini aileni getirdin mi’ diye sordum, ‘Hayır 10 gol atmadan getirmeyeceğim’ demişti. Ben de ‘Çok kısa sürede 10 gol at da, ailene kavuş’ dedim, böyle esprili bir konuşma geçmişti aramızda. Mostafa Mohamed’i ilerleyen günlerde sadece Türkiye değil herkes izlesin”İyi oynadık. Teknik ekibi, futbolcuları kutluyorum. Biraz sonra kendileriyle soyunma odasında bir araya geleceğiz. Florya’dan galibiyet için çıkmıştık. İyi bir gol attık, güzel oynadık, 3 puan aldık, yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Rambo Okan, Abdürrahim Albayrak'a saldırdı

Önlerinde birçok maç olduğunu ifade eden Albayrak, “Bu derbi ilk değil, son da değil. Bugün biz kazandık, yarın başkası kazanır. Bunlara çok bakmamak lazım. Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsunÖnce camia olarak bu galibiyetin sevincini yaşayalım. Polemiklere yer vermeyelim. 2 güzide kulüp olarak konuşmalarımıza dikkat edip dost kazanalım. Buna ihtiyacımız var. Protokoldeki gerginliği ben görmedim. Ama insan maç kaybettiği zaman stresli oluyor. Ben de stresli oluyorum. Bunu doğal karşılamak gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı" diyerek sözlerini tamamladı.

Rambo Okan, Abdürrahim Albayrak'a saldırdı ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe Galatasaray Rambo Okan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.