Rambo Okan, 3. denemede köprüdeki Trabzonspor bayrağını kesmeyi başardı!

Ligde şampiyonluğunu 3 hafta önceden ilan eden Trabzonspor'un dev bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılmıştı. "Rambo Okan" lakaplı Okan Güler 2 kez bayrağı indirmeye çalıştı. Önceki girişimlerinde başarılı olamayarak 2 kez gözaltına alınan Rambo Okan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki dev Trabzonspor bayrağını kesti.

Trabzonspor’un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde asılan bayrak, "Rambo Okan" lakaplı Okan Güler tarafından indirilmek istenmiş, yakalanan Güler gözaltına alınmıştı.

Bir hafta sonra tekrar aynı girişimde bulunan Rambo Okan, elinde bıçakla Trabzonspor bayrağının bir kısmını kestikten sonra intihar girişiminde bulunmuş, polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alınmıştı.

Ranbo Okan, bu gece de ortaya çıktı ve dev Trabzonspor bayrağını bu kez kesmeyi başardı. Bayrağın boğazın üzerinde sallandığı video sosyal medyada gündem oldu.

 

 

Rambo Okan, 3. denemede köprüdeki Trabzonspor bayrağını kesmeyi başardı! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Rambo Okan Okan Güler Trabzonspor bayrağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.