Ramazan'ın gelişini kutlamak istedi, kendini vurdu

Düzce'de, Ramazan'ın gelişini kutlamak isteyen genç, havaya ateş ederken yanlışlıkla kendisini ayağından vurdu.

Düzce'de, Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak isteyen bir kişi tüfeğini doldur-boşalt yaparken kendini ayağından vurdu.

DOLDUR BOŞALT YAPARKEN KENDİNİ AYAĞINDAN VURDU

Olay akşam saatlerinde, Aydınpınar Köyü'nde meydana geldi. Sami A., Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak istedi. Havaya iki kez ateş eden Sami A. daha sonra tüfeğini doldur-boşalt yapmak istedi. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Sami A.'nın ayağına saplandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sami A. tedavi altına alındı.

10 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Düzce Valiliği'nin talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerinde Düzce'de gelenek haline gelen havaya ateş ederek Ramazan ayı kutlamalarına karşın devriyelerini sıklaştırdı. Yapılan kontrollerde havaya ateş ederken yakalanan 10 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Ramazan'ın gelişini kutlamak istedi, kendini vurdu ile ilgili etiketler Düzce ramazan gelişi kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.