Ramazanda okullar tatil mi? 2022 Ramazan ayında okullar kapanacak mı?

Ramazanda okullar tatil mi 2022 sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merak edilmekte. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son açıklamasında 2022 Ramazan ayında okullar kapanacak mı sorusunun cevabını verdi. İşte son detaylar…

Ramazan ayına çok az bir süre kala okullar kapanacak mı sorusu yeniden gündem oldu. 2 Nisan 2022 tarihinde başlayacak Ramazan ayında okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velilerin en çok merak ettiği sorular arasında yer almaktadır.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını sonrasında okullar tatil edilmiş ve 6 Eylül 2021 tarihine kadar uzaktan eğitim devam etmişti. Milyonlarca öğrenci şimdide pandemi döneminde Ramazan ayında okulların tatil ilan edilmesini ve yeniden uzaktan eğitime geçilmesi konusunda görüş bildirmekte.

Ramazanda okullar tatil mi? 2022 Ramazan ayında okullar kapanacak mı?

Ramazanda okullar tatil mi 2022?

Ramazan ayına az bir zaman kala “Okullar tatil olacak mı” iddiaları sosyal medyada dolanmaya başladı. Okulların tatil edilip edilmeyeceği akıllarda soru işaretine yol açarken son dakika açıklamaları da gelmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamada gündemlerine böyle bir şeyin olmadığını ve okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini söyledi.

Ramazanda okullar tatil mi? 2022 Ramazan ayında okullar kapanacak mı? ile ilgili etiketler tatil Milli Eğitim Bakanlığı okullar ramazan ayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.