Ramazan provokasyonu bulamadılar eskilere sarıldılar

Her yıl ramazan ayında sosyal medyada başlatılan provokasyon girişimlerine bu yıl erken başlandı. Dün gazeteci Şaban Sevinç'in geçen yıl yaptığı "Ramazan ertelenmeli" önerisi tekrar gündeme getirilirken, bugün de cübbeli kişilerin ramazanda sokakta dondurma yiyen çocukları uyardığı video, Ekşi Sözlük'e taşındı. Video, üzerinden zaman geçmesine rağmen sözlükte gündemin üst sıralarından kendisine yer buldu.

Koronavirüs salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günlerde ramazan ayına ilişkin değerlendirmede bulunan Halk TV eski genel yayın yönetmeni Şaban Sevinç, çok konuşulan sözlere imza atmıştı.

Sevinç, "Ramazan ayının ertelenmesini öneren hocalar ve ilahiyatçılar var. Çok da doğru olur. " ifadelerini kullanmıştı.

O sözlerin üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen, görüntüler dün sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından yeniden dolaşıma sokuldu.

DÜN ŞABAN SEVİNÇ, BUGÜN DE DONDURMA TEPKİSİ

Bugün ise Ekşi Sözlük'te yine bir ramazan tartışması gündeme geldi. Geçtiğimiz yıllarda cübbeli kişilerin ramazan ayında sokakta dondurma yiyen gençlere tepki gösterdiği anlara ilişkin video, Ekşi Sözlük'te çok tartışıldı.

KONU 7 SAYFA TARTIŞILDI

Başlığı açan kişi daha sonra girdiği entryi silerken, konuyla ilgili 7 sayfa yorum yapıldığı görüldü.

Ramazan provokasyonu bulamadılar eskilere sarıldılar

EKŞİ SÖZLÜK İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİYE İZİN VERMİYOR MU?

Öte yandan Ekşi Sözlük dün farklı bir konuyla da gündeme geldi.

Selami Haktan isimli sosyal medya fenomeni, Twitter hesabından "Ekşi Sözlük'te Ekrem İmamoğlu aleyhine olan tüm konuların gündemden kaldırılma kararı alındı. Gündeme giren aleyhte konular yöneticiler tarafından pasife alınıyor." paylaşımında bulundu.

Bu iddia teyit edilemese de paylaşımın altına yorum yazan pek çok kişi böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını söyledi.

 

Ramazan provokasyonu bulamadılar eskilere sarıldılar ile ilgili etiketler Twitter Ekşi Sözlük Ramazan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.