Ramazan Mesajları resimli 2020! Ramazan mesajları resimli Whatsapp,SMS | En Güzel Ramazan sözleri

Ramazan mesajları Resimli! 11 ayın sultanı Ramazan geliyor. Saatler sonra ilk sahura kalkılacak ve kutsal Ramazan ayı başlayacak. Tüm Türkiye'de imsakiyeler hazır. Müslümanlar ilk sahur ve ilk iftarın heyecanını yaşıyor. Sevdiklerine Ramazan mesajı göndermek isteyenler araştırmalara başladı. Peki yeni resimli Ramazan mesajları nedir? Whatsapp, SMS Ramazan mesajlarını resimli olarak da gönderebilirsiniz. Detaylar haberimizde...

Ramazan Mesajları Resimli 2020!  Resimli Ramazan mesajlarını sizler için derledik. Ramazan ayı bu yıl da bereketiyle geliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle iftar çadırlarının kurulamayacağı Ramazan 2020, Diyanet'in aldığı önlemler kapsamında idrak edilecek. Peki Resimli ramazan mesajları nasıl? Whatsapp Ramazan Mesajları, özellikle sevdiklerine bu ayın sevincini yansıtmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Facebook Ramazan Mesajları sayesinde de aynı anda yüzlerce kişinin Ramazan'ı tebrik edilebiliyor. Akıllı telefonu olmayanlar için SMS Ramazan Mesajları ve en Güzel Ramazan sözleri haberimizin içeriğinde olacak.


RESİMLİ RAMAZAN MESAJLARI! WHATSAPP RAMAZAN MESAJLARI

ramazan-mesajlari-2.jpg

RAMAZAN MESAJLARI RESİMLİ

Ramazan Ayı İslam Dini için kutsal olan Üç Ayların sonuncusudur. Milyonlarca Müslüman bu ay içinde farz olan oruç ibadetini yerine getirmektedir. Ayrıca bu ay kılınan teravih namazları ve kur'an-ı kerim hatimleri ile kutsal bir ay ihya edilir.

ramazan-mesajlari-3-001.jpg

ramazan-mesajlari-4.jpg

ramazan-mesajlari-5.jpg

RESİMLİ RAMAZAN MESAJLARI 2020

ramazan-mesajlari-6.jpg

 ramazan-mesajlari-7.jpg

En Güzel Ramazan Sözleri

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Ramazan Ayı'nız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazanlara...

Ramazan Ayı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Mübarek Ramazan Ayı'nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

 

Ramazan Mesajları resimli 2020! Ramazan mesajları resimli Whatsapp,SMS | En Güzel Ramazan sözleri ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Ramazan pidesi Ramazan resimli ramazan mesajları ramazan mesajı ramazan sözleri oruç mesajı imsakiye hayırlı ramazanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.