Ramazan Kurtoğlu'ndan şok uyarı! "Büyük şehirler milli güvenlik meselesi"

Aydın Üniversitesi ögretim üyesi, Dr. Ramazan Kurtoğlu'ndan Kovid-19 ile ilgili yeni bir uyarı geldi. Koronavirüs'ün küresel nizamı şekillendirmek için üretilmiş bir biyolojik silah olduğunu savunan Kurtoğlu, bu kez de büyük şehirlerin milli güvenlik meselesi haline geldiğini söyledi. Özellikle de nüfusu 10 milyonun üzerinde bulunan şehirlerin yüksek risk kategorisinde olduğunu belirtti. Peki, tehlikenin kaynağı ne? İşte Kurtoğlu'nun bu yakın tehlike ile ilgili söyledikleri...

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi, Ekonomist, Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu hemen her açıklamasında küresel nizam için en büyük tehdit olarak Gıda-Su ve İlaç savaşlarını gösteriyor. 

Koronavirüs salgınının da bu savaşın bir parçası olduğunu savunan Kurtoğlu, son olarak büyükşehirleri yakından ilgilendiren tehdidi açıkladı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir tehlikeye dikkat çekti. Kurtoğlu, "Virüs salgınları-siber saldırılar-Haarp/Deprem-Gıda ve su tedarik zinciri-Çeteleşme ve çete savaşları-Sağlık hizmetleri açısından büyük şehirler artık en önemli milli güvenlik meselesi." dedi. 

Kurtoğlu sonra da şehirleri 2 sınıfa ayırarak, " 3 milyon üstü güvensiz,10 milyon ve üstü şehirler yüksek risk kategorisinde değerlendiriliyor." ifadesini kullandı. 

Ramazan Kurtoğlu'ndan şok uyarı! "Büyük şehirler milli güvenlik meselesi"

Ramazan bugün içinde yaptığı diğer paylaşımlarda ise Kovid-19 salgınının yaratacağı siyasi etkilere dikkat çekip Biyolojik İstihbarat ve Sağlık İstihbarat'ın önemine "Kovid-19 salgını dünyada ulus devletlerin ve küresel elitlerin yeni ekonomik/finansal-siyasi-sosyal stratejiler geliştirmesine vesile olacaktır.BİYOLOJİK istihbarat ve SAĞLIK istihbaratı çok önemli.Terör saldırıları yöntem değiştirecek.Türkiye yeni göç dalgalarıyla karşılaşabilir." sözleriyle vurgu yapmıştı. 

Bir başka paylaşımında geçmişe bir pencere açan Dr. Kurtoğlu, "Prf.Nazmi Polat 19 Mayıs'da ve 5 Kasım 2009 da ”domuz gribi biyolojik savaş ürünü” demişti. Polat, 2005 ten beri Samsun un iç sularında nasıl geldiği bilinmeyen ”İsrail sazanı”na dikkat çekiyor. Zira bu balık yerli balıkları hızla tüketiyor.Gıda savaş silahıdır." diyor ve ekliyor:

"Luc A. Montagnier 2008 Nobel tıp ödüllü Fransız Virolog,Tasuklu Hanjo 2018 Nobel tıp ödüllü Japon Profesör,Vedat Obuz Abd de klinik sahibi Türk doktor ve diğerleri “ Kovid19 laboratuvar ürünü” diyorlar.Bizim tv yıldızı uzaylı hekim akademisyenler ise “komplo teorisi”.Ya sabır!"

Ramazan Kurtoğlu'ndan şok uyarı! "Büyük şehirler milli güvenlik meselesi" - Resim : 2

Ramazan Kurtoğlu'ndan şok uyarı! "Büyük şehirler milli güvenlik meselesi" ile ilgili etiketler çete uyuşturucu Virüs Saldırı terör Dr. Ramazan Kurtoğlu biyolojik silah şehir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.