Ramazan Kurtoğlu’dan ürküten altın tahmini

FED ve ECB’nin faiz-enflasyon sarmalı çıkmazında olduğunun altını çizen İstanbul Aydın Üniversitesi Kurtoğlu, “Fiziki altında kaldın 3000 dolar/ons ilk dönemeç.” tahmininde bulundu.

Fiziki altın alınmasını ve mevcut altınların satılmaması uyarısında bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Kurtoğlu'na göre, gram altının fiyatlanmasını belirleyen ons altın yakın bir zamanda 3 bin doları görecek.

Ramazan Kurtoğlu’dan ürküten altın tahmini

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kurtoğlu, "Antalya’da benim çocukluk yıllarımda bir söz vardı. ”56 İfo kamyon gibi gıcırdıyor” diye. FED ve AB Merkez Bankası (ECB) her yeri “gacırdayan” kararlar alıyorlar. Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etme. Faiz-Enflasyon sarmalı çıkmazı…Fiziki altında kalın 3000$/ons ilk dönemeç" dedi.

Ramazan Kurtoğlu’dan ürküten altın tahmini ile ilgili etiketler altın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.