Ramazan Bayramı'nda şehirler arası yasak var mı? Bayramda şehirler arası seyahat yasak mı?

Ramazan Bayramı’na az bir zaman kala vatandaşlar şehirler arası yasak var mı sorusuna yanıt aramakta. Artan koronavirüs yasakları sonrasında yaklaşan 2021 Ramazan Bayramı öncesinde son durum merakla beklenmekte. Peki, bayramda şehirler arası seyahat yasak mı?

Ramazan Bayramı yaklaşırken seyahat kısıtlaması konusunda araştırmaya yapmaya başlayan vatandaşlar son durum hakkında ayrıntıları an ve an takip ediyor. Son alınan karar doğrultusunda sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı şu günlerde şehirler arası seyahatlere izin verilmeyeceği ifade edilmişti.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kabine toplantısı sonunda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısmi sokağa çıkma yasağının 2 haftalık süreci kapsayacağını söylemişti. Tedbirlerin yetersiz kalması durumunda ise yeni önlemlerin oldukça sert uygulanacağı ifade edilmişti. Ancak henüz Ramazan Bayramı ile ilgili bir karara varılmadı.

Ramazan Bayramı'nda şehirler arası yasak var mı? Bayramda şehirler arası seyahat yasak mı?

RAMAZAN BAYRAMI’NDA ŞEHİRLER ARASI YASAK VAR MI?

Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kala seyahat kısıtlaması konusunda henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Kararın ilk önce Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs vakaları sonrasında ele alınacağı ve vaka sayısının son durumuna bağlı olarak da sert önlemlerin alınması gündemde.

Önümüzdeki hafta içerisinde yapılması beklenen Kabine toplantısının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ramazan Bayramı’nda şehirler arası yasak olup olmayacağı kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ramazan Bayramı'nda şehirler arası yasak var mı? Bayramda şehirler arası seyahat yasak mı? - Resim : 2

Erdoğan son açıklamasında, Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçtiklerini ancak 2 haftalık süreçte vaka ve vefat sayılarında önemli oranda düşüş sağlanmaması durumunda ise çok daha sert uygulamaların gelmesinin kaçınılmaz olduğunu dile getirmişti.

Ramazan Bayramı'nda şehirler arası yasak var mı? Bayramda şehirler arası seyahat yasak mı? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı şehirler arası şehirler arası yasak koornavirüs yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.