Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz

Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollardan ücretsiz olarak geçiş yapılabilecek.

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olacağına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar göre, Ramazan Bayramı süresince yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

ÜCRETSİZ GEÇİŞLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ücretsiz geçişler, 12 Mayıs Çarşamba günü gece yarısı başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 7'de sona erecek. Kararla ayrıca, 12 Mayıs Çarşamba gece yarısından 16 Mayıs Pazar gece yarısına kadar Başkentray ve Marmaray seferleri de ücretsiz gerçekleştirilecek.

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Resmi Gazete köprü ve otoyollar ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.