Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? 2021 Ramazan Bayramı Mayıs ayının hangi günü kutlanacak?

2021 Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Koronavirüs kısıtlamaları altında geçecek olan 2021 Ramazan Bayramı öncesi tam kapanma yaşayan Türkiyeli vatandaşlar Mayıs ayında kutlanacak Ramazan Bayramı Mayıs'ın hangi gününe denk geliyor?

Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? 2021 Mayıs ayında kutlanacak olan Mübarek Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların büyük bir merak konusu olan Ramazan Bayramı hangi gün başlayacak?

RAMAZAN BAYRAMI HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

Yayınlanan dini takvimde ayrıca Ramazan ayının bitiş tarihi de yer aldı. Takvime göre 12 Mayıs Çarşamba (arefe günü) akşamı, Ramazan ayı son bulacak ve ardından Ramazan Bayramı kutlanacak.

Ramazan Bayramı 2021 ne zaman, hangi güne denk geliyor? 2021 Ramazan bayramı tarihi

2021 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

12 Mayıs günü Ramazan ayının sonuna geliyoruz. Ertesi gün yani 13 Mayıs 2021 Perşembe günü Ramazan Bayramı'nın ilk günü, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ise son günü olarak belirlendi.

Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? 2021 Ramazan Bayramı Mayıs ayının hangi günü kutlanacak? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı ramazan bayramı hangi güne denk geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.