Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi kimlere verilecek? 2021 Bayram ikramiyesi ne kadar?

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi için geri sayım başladı. Ramazan Bayramı’na çok az bir zaman kala emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak eder oldular. Peki, 2021 Ramazan Bayramı ikramiyesi kimlere verilecek?

Emekli vatandaşlar Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri konusunda heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından son yapılan açıklamada 1000 lira olan bayram ikramiyelerinin enflasyon oranına göre zamanlanacağını duyurmuştu. Buna göre; 6 ayda bir enflasyon farkının ikramiyelere yansıtılması beklenirken %8,36’lık fark emekli bayram ikramiyelerine eklenmiş olacak.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere ödenen 1000 liralık bayram ikramiyelerinde enflasyon oranında artış yapılacağını ve ilk ikramiyenin Mayıs ayı başında, Kurban Bayramı ödemesinin ise Temmuz ayının ortasında ödeneceğini söylemişti.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi kimlere verilecek? 2021 Bayram ikramiyesi ne kadar?

İlk olarak 2018 yılında verilmeye başlanan 1.000 TL emekli ikramiyesi 3 dönemdir aynı tutar üzerinden hesaplara yatırılmaya devam ediyor. Bu yıl enflasyon oranında emekli bayram ikramiyelerine zam yapılması ve tutarın 1.083 TL olarak hesaplara yatması bekleniyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi: 1-12 Mayıs 2021

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi kimlere verilecek? 2021 Bayram ikramiyesi ne kadar? - Resim : 2

RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLECEK?

Sayıları 400 bin kadar olan banka ve sigorta gibi özel sandıklardan emekli aylığı alanlara bayram ikramiyesi ödenmeyecek. Uygulamadan sadece SGK’dan aylık alanlar yararlanabilecek.

Nisan ayının sonuna kadar emeklilik dilekçesini verenler mayıs ayında ödenecek bayram ikramiyesini alabilecekler. Ancak, emeklilik dilekçesini, mayıs ayında verenler yararlanamayacak çünkü, yapılan açıklamaya göre bayram ikramiyesi mayıs ayının ilk haftası ödenecek.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi kimlere verilecek? 2021 Bayram ikramiyesi ne kadar? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı emekli İkramiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.