Ramazan ayında 21 gün tam kapanma olacak mı? 13 Nisan'da yasak var mı?

13 Nisan Salı günü başlayacak artan koronavirüs vakaları nedeniyle Ramazan ayında 21 gün tam kapanma olacak mı sorusu gündeme geldi. Peki, 13 Nisan'da yasak var mı?

2021 Ramazan’da tam kapanma olacağı iddiaları yeniden gündem oldu. Artan koronavirüs vakaları akabinde açıklamalar peş peşe gelirken çok yüksek riskli illerimizde hafta sonları Cumartesi ve Pazar günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması devam etmekte. Peki, Ramazan’da 21 gün tam kapanma olacak mı?

Ramazan’da tam kapanma olacağı söylentileri yeniden ayyuka çıktı. Geçtiğimiz günler içerisinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar gelmişti. Bakan Koca son olarak tam kapanma iddialarına yanıt vererek şu an bu durumu düşünmediklerini yenilemişti.

2021 Ramazan’da 21 gün tam kapanma olacak mı?

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fahrettin Koca, Bilim Kurulu’nun gündeminde daha çok bölgelerin olduğunu söyleyerek Erdoğan’ın gündeminde de düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olarak ayrımının nasıl olması gerektiğini ifade etmişti.

Ramazan ayında 21 gün tam kapanma olacak mı? 13 Nisan'da yasak var mı?

Buna nazaran hafta sonlarında çok yüksek riskli illerde Cumartesi ve Pazar yasaklarının devam edeceğini söyleyen Koca, Ramazan’da 21 günlük tam kapanma olma ihtimalinin şu an için mümkün olmadığını ifade etti.

Ramazan ayında 21 gün tam kapanma olacak mı? 13 Nisan'da yasak var mı? ile ilgili etiketler tam kapanma sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.