Rakibini ezip geçen Zelenskiy Türkiye'ye geliyor!

Ukrayna'da devlet başkanlığı seçimlerinden galip çıkan Vladimir Zelenskiy, seçim kampanyası yorgunluğunu Türkiye tatiliyle atacak. Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şeffaf olma konusunda anlaştık. İşte böyle. Türkiye'ye uçuyoruz. Çocukları yıllık eğlence festivaline götürüyorum." dedi.

Facebook hesabından açıklama yapan Zelenskiy “Şeffaf olmak için anlaşmıştık. Türkiye’ye gidiyoruz. Çocukları ‘Veselo’ festivaline götüreceğim. Ben de iki gün sonra döneceğim. Dört aydır ilk haftasonu tatilim. Herkese neşe, sağlık ve iyi dinlenmeler” ifadelerini kullandı.

Rakibini ezip geçen Zelenskiy Türkiye'ye geliyor!

Kvartal 95 prodüksiyon şirketinin bu yıl 15. kez düzenleyeceği ‘Veselo’ festivali, 30 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek.

Ukrayna'da yapılan devlet başkanlığı seçimlerinin ikinci turunda komedyen Vladimir Zelenskiy yüzde 73,22 ile seçimin galibi olmuş, rakibi ve mevcut Devlet Başkanı Petro Poroşenko yüzde 24,45'te kalmıştı.

Rakibini ezip geçen Zelenskiy Türkiye'ye geliyor! ile ilgili etiketler Ukrayna Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.