Rahmi Turan paralarını Oktar'dan nasıl kurtardı?

Adnan Oktar'ın müridi olan Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın kızı Pınar Turan'ın babasına ait binlerce doları Oktar'a götürdüğü iddia edildi.

Rahmi Turan'ın bu gelişme üzerine Oktar aleyhine yayın kararı aldığı ancak pazarlıklar sonucu parası ve kendisi gibi Sözcü Gazetesi yazarı olan kızı Pınar Turan'ı Oktar'dan kurtarınca üç maymunu oynadığı da iddialar arasında...

Rahmi Turan paralarını Oktar'dan nasıl kurtardı?

Rahmi Turan paralarını Oktar'dan nasıl kurtardı? - Resim : 2

Başarılı gazeteci Fuat Kozluklu, yaşanan olayı isim vermeden sosyal medya hesabından paylaştı. Kozluklu paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

''O, medya tarihine 'masa başında uydurulup gerçekmiş gibi yayımlanan yalan haberin önde gelen atası' olarak geçti. Yastık altı döviz ve altın biriktirmesiyle de tanınırdı. Birgün yüz binlerce doları buharlaşır. Durumu yönettiği gazetenin kurmaylarına aktarır. Polise başvuracağı sırada dövizlerini, Adnan Oktar'ın 'müridleri' arasında yer alan kızının götürdüğünü öğrenir. Asparagas üstadı Yayın Yönetmeni, Adnan Oktar aleyhinde yayın kararı alır. Ve, uzun pazarlıklar sonucu dövizleri ve kızını kurtarınca Oktar'ın iğrençliklerini yayımlamaktan vazgeçer.''

Rahmi Turan paralarını Oktar'dan nasıl kurtardı? ile ilgili etiketler Adnan Oktar rahmi turan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.