Raheem Sterling'in dövmesi İngiltere'de olay oldu!

İngiliz futbolcu Raheem Sterling, bacağına suikast silahı dövmesi yaptırdı. Silah karşıtı gruplar Manchester City'li oyuncuyu hedef aldı, Sterling ise kendini savundu.

Manchester City ve İngiltere Milli Takımının orta saha oyuncusu Raheem Sterling, bacağına suikast silahı M16 dövmesi yaptırdı. Bu hareket, silah karşıtı grupların tepkisini çekti. Resim "kabul edilemez" ve "rahatsız edici" olarak nitelendirilirken; 23 yaşındaki oyuncu, dikkat çeken bir açıklamayla kendini savundu.

İngiltere Milli Takım kadrosundaki Sterling, dövmenin derin bir anlamı olduğunu kaydederken, "2 yaşımda babam silahlı bir saldırı sonucu öldürüldü. Ben de kendime hayatım boyunca elimi silaha sürmeyeceğim diye söz verdim. Sağ ayağıma da derin bir anlamı oduğu için onu çizdirdim ve dövme tamamen bitmedi" ifadelerini kullandı.

 

Raheem Sterling'in dövmesi İngiltere'de olay oldu! ile ilgili etiketler Raheem Sterling Dövme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.