Rahatsızlanan Uğur Dündar'dan yeni açıklama: İçimden yazı yazmak gelmiyor!

Yılmaz Özdil ile Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasının ardından rahatsızlanan Uğur Dündar'dan yeni açıklama geldi. Dündar Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; " İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen." dedi.

Yılmaz Özdil'in, Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasının ardından Uğur Dündar, canlı yayında "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek çok sert tepki göstermişti.

RAHATSIZLANDIĞI İÇİN PROGRAMA KATILAMADI

Ardından Gürkan Hacır, Uğur Dündar'ın rahatsızlandığı için KRT TV'deki Şimdiki Zaman programına katılamayacağını açıklamıştı.

"KENDİMİ NE ZAMAN TOPARLARIM BİLEMİYORUM"

Uğur Dündar'dan sağlık durumuna ilişkin yeni paylaşım geldi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Dündar, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli dostlarım günaydın. Hepinize sağlık dolu güzel günler dilerim. İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen. Sevgiyle kalın."

Rahatsızlanan Uğur Dündar'dan yeni açıklama: İçimden yazı yazmak gelmiyor!

 

Rahatsızlanan Uğur Dündar'dan yeni açıklama: İçimden yazı yazmak gelmiyor! ile ilgili etiketler Uğur Dündar Yılmaz Özdil SBK sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.