Rahatsız olduğunu açıklayan Uğur Dündar ortaya çıktı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ile yaşadığı polemik sonrasında rahatsız olduğunu belirterek televizyon programlarına ve yazılarına ara veren Uğur Dündar, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında ortaya çıktı.

Yılmaz Özdil'in, Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasının ardından Uğur Dündar, canlı yayında "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek çok sert tepki göstermişti.

Ardından Gürkan Hacır, Uğur Dündar'ın rahatsızlandığı için KRT TV'deki Şimdiki Zaman programına katılamayacağını açıklamıştı.

"KENDİMİ NE ZAMAN TOPARLARIM BİLEMİYORUM"

Uğur Dündar, dün de Twitter hesabından bir açıklama yaparak "Değerli dostlarım günaydın. Hepinize sağlık dolu güzel günler dilerim. İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen. Sevgiyle kalın." ifadelerini kullanmıştı.

AZİZ YILDIRIM'IN BASIN TOPLANTISINDA ORTAYA ÇIKTI

Dünkü paylaşımında kendisini ne zaman toparlayacağını bilemediğini belirten Dündar, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısında ortaya çıktı.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Twitter hesabından Dündar ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Erkin, paylaşımına "Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısını ustamız Uğur Dündar ile izliyoruz" notunu düştü.

 

Rahatsız olduğunu açıklayan Uğur Dündar ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sözcü Yılmaz Özdil Uğur Dündar Fenerbahçe Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.