Rahat tavırları 'pes' dedirtti! Kapüşonlu hırsız güvenlik kamerasında

Karabük’te bir iş yerine giren hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Kapüşonlu ve maskeli hırsızın rahat tavırları görenleri şaşırttı.

Karabük'te Belenköy TOKİ konutları önünde bulunan bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri inceleme başlatmıştı. Asayiş Şube ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında hırsızlığı gerçekleştiren kişinin H.M isimli şahsın olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüphelinin hırsızlığı gerçekleştirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kapüşonlu ve maskeli hırsızın rahat tavırları görenlere 'pes' dedirtti.

İlk olarak eline aldığı poşete sigara paketlerini dolduran hırsız sonra kasaya yöneldi. Rahat bir şekilde açtığı kasayı karıştırıp para arayan hırsızın o anları anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.


İHA

Rahat tavırları 'pes' dedirtti! Kapüşonlu hırsız güvenlik kamerasında ile ilgili etiketler Karabük kapişonlu hırsız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.