Ragnarok 3. Sezon ne zaman çıkacak? Netflix dizisi Ragnarok 3. sezon tarihi belli oldu mu?

Ragnarok 3. Sezon ne zaman çıkacak merak ediliyor. Netflix'in en popüler dizilerinden olan Ragnarok, 2. sezonu yayınlanır yayınlanmaz izleyiciler bir çırpıda dizinin yeni sezonunu bitirdi. Ve gözler Ragnarok dizisinin 3. sezonuna çevrildi. Peki Ragnarok 3. sezon ne zaman çıkacak? Ragnarok 3. sezon var mı?

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden olan ve 2. sezonu 27 Mayıs'ta yayınlanan Ragnarok 3. sezon ne zaman çıkacak? İskanvdinav mitolojisini konu alan Norveç dizisi Ragnarok, ilgi çekmeye devam ediyor. Peki Rangarok 3. sezon ne zaman çıkacak?

2. sezonu bir çırpıda bitiren izleyiciler heyecanla 3. sezonu beklemeye başladı. İzleyicileri bir iyi birde kötü haberimiz var. İyi haber Ragnarok 3. sezonu çıkacak. Kötü haber ise sevilen dizi çok kısa bir süredir platformda yer aldığı için yeni sezon ile ilgili kesin bir bilgi yok. Netflix çok tutulan dizilere özellikle daha öne alıyor. Şuan için dizinin iptal haberi yayınlamadı. Bu nedenle dizinin gördüğü bu ilgiden dolayı yeni bir sezonunun gelme ihtimali yüksek.

Ragnarok 2. Sezon Onayını Aldı – Kayıp Rıhtım

Rangarok dizisi, Norveç’in ufak bir kasabasında yaşanan olayları konu almaktadır. Edda kasabası, kışları hafif geçiren fakat sert yağmurlar yağan bir kasabadır. Bu kasabada yaşayan insanlar sürekli değişen mevsim koşullarında büyük sıkıntı çekmektedir. Eğer bir önlem alınmaz ise kıyamet çok yakında kopabilir.

Fabrika atıkları da Edda kasabasını kirletmektedir. Fabrika saygın bir ailenin olduğu için yetkililer hiçbir şey yapmamaktadır. Kasabanın kaderi yeni yerleşen aile ile birlikte değişecektir. Magne aile ile beraber kasabaya geri döner. Magne, İsolde isminde çevreye duyarlı bir kız ile tanışır ve olaylara çabucak adapte olur.

Ragnarok 3. Sezon ne zaman çıkacak? Netflix dizisi Ragnarok 3. sezon tarihi belli oldu mu? ile ilgili etiketler Netflix rangarok 3. sezon ne zaman çıkacak rangarok 3. sezon var mı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.