Rafet El Roman'ın dans performansı sosyal medyada viral oldu

Amerika'da konser veren şarkıcı Rafet El Roman, sergilediği dans performansıyla sosyal medyada gündem oldu. Konseri sırasında, Michael Jackson'ın efsane şarkısı 'Beat It' ile kendinden geçen Rafet El Roman sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü şarkıcının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Rafet El Roman, Amerika'nın Texas eyaletindeki Houston kentinde konser verdi. Sevilen ve hit olmuş şarkılarını hayranları için seslendiren ünlü şarkıcı unutulmaz bir geceye imza attı. Konserinde bir ara dans eden Rafet El Roman'ın o anları sosyal medyada paylaşıldı.

KONSERDE KENDİNDEN GEÇTİ

Konser sırasında müziğin ritmine kendini kaptıran Rafet El Roman dans ederken adeta kendinden geçti. El Roman'ın dans ettiği anlarda hayranları ise çığlık atarak destek verdi. Ünlü şarkıcının dans performansı sosyal medyada gündem oldu.


Michael Jackson'ın 'Beat It' şarkısı eşliğinde çılgınca dans eden El Roman'ın o anları sosyal medyaya damga vurdu. 54 yaşındaki şarkıcının dans performansı bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken, bazıları ise olumsuz yorumlarda bulundular. 

İşte Rafet El Roman'ın dans şovuna gelen yorumlardan bazıları...

rafet er roman

rafet er roman

rafet er roman

 

Rafet El Roman'ın dans performansı sosyal medyada viral oldu ile ilgili etiketler Rafet El Roman Amerika Sosyal Medya dans
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.