Rafet El Roman kayınpederi için ğır konuştu: Evlenmem için yalvardı

Rafet El Roman önümüzdeki ay boşanmaya hazırlandığı Ce ren Kaplakarslan'ın babası için sosyal medyada ağır sözler sarf etti.

Bu kavga bitmez… Rafet El Roman, önümüzdeki ay boşanmaya hazırlandığı Ceren Kaplakarslan’ın kendisine y…k diyen babası Atilla Kaplakarslan’a aynı dilde yanıt verdi. Mektup kriziyle başlayan kavgada son noktayı sanatçı şu sözlerle nokta koydu: Y…k evlilik sözleşmesinin olduğunu bilip de hâlâ ortalarda maddi, manevi tazminat istemiyoruz diyendir.
Y…k, 2014 Bodrum’da evlen kızımla, her şey iyi olacak, rahat edeceksiniz diye yalvarıp, sonra biz onu damat olarak kabul etmedik diyendir. Y…k, kızının Mehmet Ali Erbil’le çıkan ahlaki değerleri içeren haberlerine susup, örtbas edip, mektup haberinde her yeri yangına verendir. Y…k, kızını ünlü yapacak diye yalan yanlış yüz tane haber yaptırandır.

Rafet El Roman kayınpederi için ğır konuştu: Evlenmem için yalvardı ile ilgili etiketler Haber Erbil Bodrum Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.