Rafael'den samimi açıklamalar

Başakşehir forması giyen Rafael beIN Sports'a verdiği röportajda, "Şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi. Brezilyalı yıldız Beşiktaş'tan da teklif aldığını ayrıca idollerinden birinin Alex de Souza olduğunu söyledi.

Medipol Başakşehir'in sezon başında kadrosuna kattığı Rafael, Türkiye'ye geliş hikayesinden Manchester United'da geçirdiği yıllara kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki yıldız sağ bekin, beIN Sports'a verdiği röportajdan öne çıkanlar şöyle;

 

BAŞAKŞEHİR'E GELİŞİ

"Türkiye'de daha önce oynayan arkadaşlarıma sordum ve aynı zamanda çok ciddi bir teklif geldi. Bildiğiniz gibi son seneyi şampiyon bitiren ve bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde olan bir Başakşehir var."

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ

"Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Lige iyi başlayamadık ancak sonradan toparladık."

Rafael'den samimi açıklamalar

OKAN BURUK'A BORCUMU ÖDEDİM

"Başakşehir'e gelmeden önce Okan Buruk ile görüştüm. Hocamız takım misyonunu ve vizyonunu çok iyi aktardı. Hocamıza antrenmanda ve sahada gösterdiğim performansla borcumu ödediğimi düşünüyorum."

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIM

"Lyon'da oynarken Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Stattan tüm oyuncular çok etkilenmişti. Çok gürültülü, ateşli bir taraftar grubu vardı. Sonunda tur atlatan biz olmuştuk, o önemliydi. Türkiye'den daha önce de teklif aldım, Beşiktaş'tan iki sene önce ve buraya gelmeden önce teklif aldım."

Rafael'den samimi açıklamalar - Resim : 2

MANCHESTER UNITED YUVAM

"Manchester United ile karşılaştığımızda harika hissettim. Orayı 'yuvam' olarak nitelendiriyorum. Ancak Old Trafford'da Başakşehir'in başarısı ve takım arkadaşlarım için savaşacağım."

ALEX FERGUSON FUTBOLUN BABASI

"Alex Ferguson futbolun babası. Kendisine gerçekten minnettarım. Kardeşimle yazdığımız kitapta kendisine büyük bir yer ayırdık."

Rafael'den samimi açıklamalar - Resim : 3

ALEX İDOLÜM

"Alex de Souza idollerimden bir tanesi. Futbolculuğu da kariyeri de üst seviyede. Kendisine Türkiye'de bıraktığı izler için teşekkür ederim. Onu sahada futbol oynarken görmek benim için çok güzel bir duyguydu."

Rafael'den samimi açıklamalar - Resim : 4

Rafael'den samimi açıklamalar ile ilgili etiketler Başakşehir Fenerbahçe Manchester United Alex de Souza Okan Buruk Rafael alex ferguson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.