PFDK, Başakşehirli Rafael'in kırmızı kartını iptal etti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehir FK oyuncusu Rafael Pereira da Silva'nın Fenerbahçe maçında gördüğü ilk sarı kartı ve ikinci sarı nedeniyle gördüğü kırmızı kartı iptal etti.

Fenerbahçe maçında yanlışlıkla sarı kart gören, maçın hakemi Bahattin Şimşek'e yanlış kişi olduğunu anlatmaya çalışırken 2. sarıdan kırmızı gören Medipol Başakşehir'in Brezilyalı sağ beki Rafael'e müjde.... Sambacının gördüğü kartlar iptal edildi.

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:

"MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK sporcusu RAFAEL PEREIRA DA SILVA hakkında, 23.12.2020 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Süper Lig müsabakasında görmüş olduğu ilk sarı kartın ve 2.sarı kart nedeniyle gördüğü kırmızı kartın ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin KABULÜNE,

FDT'nin 86/2. ve 86/3. maddesi uyarınca İLK SARI KART, KIRMIZI KART VE CEZAİ UYGULAMALARININ KALDIRILMASINA, Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbirin KALDIRILMASINA, ihraç sonrası eylemleri nedeniyle yargılamanın tedbirsiz olarak DEVAMINA, Karar verilmiştir."

PFDK, Başakşehirli Rafael'in kırmızı kartını iptal etti ile ilgili etiketler Rafael Da silva Medipol Başakşehir Bahattin Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.