Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir? İşte Rafadan Tayfa Dehliz Macerası oyuncuları!

Bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanacak Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir? İşte Rafadan Tayfa Dehliz Macerası oyuncuları!

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir? İşte Rafadan Tayfa Dehliz Macerası oyuncuları!

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI FİLMİNİN KONUSU

Bir inşaat firması, mahalledeki evlerin sağlamlığını kontrol etmek için gelince mahallelide büyük bir panik yaşanır. Daha ortada bir sonuç yokken herkes evlerinin yıkılma ihtimalini düşünerek korkuya kapılır. Binaların yıkılacağı üzerine bir de söylenti çıkınca mahalleli ayağa kalkar. Mahalle sakinlerinden bir tek Kuşçu Baba sakindir. O, mahallenin tarihi değerinden dolayı kimsenin mahalleye dokunamayacağını düşünür. Fakat, hafızasına pek de güvenilmeyen Kuşçu Baba'nın söylediklerine kimse güvenmez. Onu tek ciddiye alan ise Rafadan Tayfa ekibidir. Kuşçu Baba'nın söylediklerini araştırmaya karar verip kütüphaneye gidince anlatılanların doğru olduğunu öğrenir. Yaşadıkları mahallenin altından İstanbul'un en eski dehlizlerinden bir tanesi geçmektedir. Artık onların tek bir amacı vardır; dehlizi bulup mahalleyi yıkımdan kurtarmak.

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI OYUNCULARI

Hakan Coşar, Şirin Giobbi

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir? İşte Rafadan Tayfa Dehliz Macerası oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.