Radyo programcısı Rıza Esendemir'den kötü haber: Arıza Show bitti!

Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici ile 2014'te evlenip 2 yıl sonra boşanan 42 yaşındaki radyocu ve aranjör Rıza Esendemir’den Best Fm hayranlarına kötü haber geldi. Uzunca bir süredir Best FM’de Arıza Show programını sunan Esendemir programın bittiğini ve bu akşamki bölümün yayınlanmayacağını duyurdu. Ünlü radyo programcısının neden böyle bir karar aldığı merak edildi. Peki, Rıza Esendemir Best FM’den neden ayrıldı?

Şarkıcı İrem Derici’nin 2014-2016 yıllarında evli kaldığı eski eşi ve Best FM’de Arıza Show programı sunucusu Rıza Esendemir’den hayranlarını üzen bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine veda eden Esendemir’in bu paylaşımı üzüntü yarattı.

Rıza Esendemir paylaşımında Arıza Show'un bittiğini belirterek, 'Bu bir veda postudur. Bugün itibariyle Best FM'le vedalaştık. Bu vesileyle tüm Best FM ailesine teşekkür ederim. Ayrılık bu arada çok sürmez. Yeni frekans için takipte kalalım. Bu akşam yayın yok, bilginize' ifadelerine yer verdi.

Rıza Esendemir'den kötü haber: Arıza Show bitti!

Rıza Esendemir Kimdir?

19 Mayıs 1979 tarihinde Denizli’de dünyaya gelen Rıza Esendemir, radyocu ve aranjör olarak adını duyurdu. 11 yaşında radyoculuğa başlayan Esendemir, 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı program ile dinleyiciler karşısına çıktı. Programda, gündemdeki konular eğlenceli şekilde yeniden sunumunu gerçekleştirdi.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışmasında "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışma sırasında dile getirdiği sözleri müzile birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirerek büyük ilgi topladı. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaştı. 10 Ekim 2016 tarihi itibarıyla 18:00 - 20:00 saatleri arasında hafta içi her gün Rock FM'de A-Rıza Show adlı programı üstlendi. Cuma günleri de saat 21.00'de kendi internet sitesinden ünlü konuklarla eğlenceli içerikler hazırladı.

Rıza Esendemir, Yeşim Vatan'la 2006 yılında evlendi ve Eylül 2011 tarihinde boşandı. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci evliliğini İrem Derici ile yaptı. Ancak çift 22 Mart 2016'da anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardır. Yeşim Vatan'la olan evliliğinden Eceşan adında bir kızı vardır.

Radyo programcısı Rıza Esendemir'den kötü haber: Arıza Show bitti! ile ilgili etiketler Best FM radyo rıza esendemir Arıza Show radyo programı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.