Radisson Hotel Group Türkiye'den Hayat'a Sarıl Lokantası'na destek!

Radisson Blu Hotel & Spa Tuzla Executive Chef’i Yavuz Yiğit ve Radisson Blu Hotel İstanbul Asia Executive Chef’i Eren Demirci, kendilerine eşlik eden Gurme yazar Ebru Erberdi ile birlikte 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Hayata Sarıl Lokantası’nda yeni başlangıçlar için pişirdi.

Radisson Hotel Group Türkiye Sorumlu İşletme Projeler ekibinin belirlediği çerçevede oluşturulan destek kampanyasında bu yıl Hayata Sarıl Lokantası’na 8 aylık pişirme programı oluşturuldu.

Radisson Hotel Group Türkiye'den Hayat'a Sarıl Lokantası'na destek!

Radisson Hotel Group otellerinden her ay belirlenen iki otelin Executive Chef’i bir gün boyunca Hayata Sarıl Lokantası’nda belirledikleri özel bir menüyü pişirecek ve servis edecek. Gün boyu gelen misafirlerin satın alacağı bu menüden elde edilen gelir Hayata Sarıl Lokantası’nın bütçesine destek olmak için kullanılacak.

Radisson Hotel Group adına konuşan Sorumlu İşletmecilik Türkiye Koordinatörü İlhan Akpınar ise “Böyle bir organizasyona destek olmak, hayata sarılmak isteyen herkesin yaşamına dokunabilmek, ufak mutluluklar için pişirdiğimiz yemeklerimizle Hayata Sarıl Lokantasına katkı sağlayabildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Radisson Hotel Group Türkiye otelleri olarak amacımız personellerimizin belirlediği projeler kapsamında ihtiyacı olanlara ulaşabilmek ve olanaklarımız ölçüsünde destek olmaktır. Paylaşmanın daha da önemli olduğu Ramazan ayında bunu bir nebze de olsa başarmaktan dolayı huzurluyuz.” diye konuştu.

Radisson Hotel Group Türkiye'den Hayat'a Sarıl Lokantası'na destek! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.