"Radikal eylem kararları için 5 hafta var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi.

Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Teknik direktör Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Çok yoğun bir maçtan çıkıp, o maçtaki mücadelenin bugün sahaya yansımaması beni oldukça şaşırttı. Beklediğimiz o tempolu ve mücadeleci oyunu oynamadık. Bu eleştiriyi kendimize fazlasıyla yaptık."

"Kaçınılmaz bir yönetim planı yapmak zorundayız. Çok kısa bir süre kaldı ve Fenerbahçe'nin bu süreyi kendi lehine çevirecek önlemler almak zorundayız."

"Oyuncuların kullanımı maalesef gündeme çok getiriliyor. Geldiğimizden beri 90 antrenman yaptık, bunların 40'ında genç oyuncular vardı. Gençlerin bu stresli dönemde ne kadar kullanılması gerektiğini biliyorum. Birçok genç oyuncu kazandırdım. Şu an yeri ve zamanı değil."

"Radikal eylem kararları için 5 hafta var. Bir de bu 5 haftalık süreci yönetmek var. Bunun için de oyuncularımızla görüşüp ne yapacağımız konusunda kararlar almamız gerekiyor."

"Radikal eylem kararları için 5 hafta var" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alanyaspor Ersun Yanal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.