Radamel Falcao sezon sonunda kesin ayrılacak

Radamel Falcao'nun Arjantin devi River Plate'e döneceği yönündeki iddialar taca çıktı... Kolombiyalı gazeteci Felipe Sierra, yıldız golcünün geleceğine ilişkin yorumunda, "Çok ama çok büyük olasılıkla sezon sonunda, ayrılacak ve gideceği yer kesinlikle ABD olacak. Eski takımı River Plate'e döneceği yönündeki iddialar ise dedikodudan ibaret" dedi.

Devre arası Galatasaray'dan ayrılması beklenen ancak kulüp bulamayınca takımda kalan Radamel Falcao'nun ABD'ye transferi sezon sonuna kaldı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 7 milyon euro kazanan ve 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki golcünün merak edilen geleceğiyle ilgili Kolombiya'dan bilgi geldi.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Galatasaray'ın maçlarını yayınlayan Kolombiya televizyonu Win Sport TV'nin dış haberler muhabiri Felipe Sierra, Falcao'nun ayrılacağını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sierra, "Radamel Falcao çok güçlü biçimde antrenmanlara başladı. Sezon sonuna kadar Galatasaray'a maksimum oranda katkı sağlamak istiyor. Çok ama çok büyük olasılıkla sezon sonunda, ayrılacak ve gideceği yer kesinlikle ABD olacak. Inter Miami onunla yeniden ilgilenmeye başladı. Kolombiya'ya dönmeyeceğini biliyorum. Eski takımı River Plate'e döneceği yönündeki iddialar ise dedikodudan ibaret... Haziran'dan sonrası için olan teklifleri değerlendirmeye başladı. MLS'de oynayacak" dedi.

Geçen sezon 22 maçta 11 gol 1 asist üreten Radamel Falcao, bu sezon ise 9 maçta oynayabildi ve 5 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Sakatlığı nükseden yıldız futbolcu takımla çalışmalara başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mostafa Mohamed'in müthiş başlangıcından sonra Falcao'nun ne olacağına ilişkin bir soruya, "Gerekirse çift forvet oynarız, bir şekil bulunur" cevabını vermişti.

Radamel Falcao sezon sonunda kesin ayrılacak ile ilgili etiketler Galatasaray radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.