Leicester City Ghezzal için Beşiktaş'tan servet istedi

Beşiktaş yönetimi, Rachid Ghezzal ve Valentine Rosier'i takımda tutmak için girişimlerine hız verdi. İki futbolcudan da siyah beyazlı takımda kalma konusunda olumlu cevap alan yönetim kurulu, futbolcuların kulüpleri ile anlaşmaya çalışıyor.

Beşiktaş, transferin son günü takıma katılan ve 17 maçta 10 asist, 1 gollük müthiş bir grafik çizen Rachid Ghezzal'i kaçırmak istemiyor. Siyah-Beyazlı yönetim, Premier League ekibi Leicester City'den sezon sonuna kadar kiraladığı Cezayirli yıldızın takımda kalmak istediğini iletmesinin ardından harekete geçti ancak İngiliz ekibi ile devam eden görüşmelerde henüz sonuç çıkmadı.

Leicester City'nin 2018 yazında Monaco'dan 14 milyon euro bonservisle transfer ettiği oyuncu için yüksek bir rakam talep ettiği, futbolcusunu 2. kez kiralamaya ise sıcak bakmadığı öğrenildi.

Riyad Mahrez'i rekor fiyata Manchester City'ye satan "Tilkiler" Cezayirli yıldızın yerini bir başka Cezayirli'yle doldurmak istemiş ancak Ghezzal'in Premier League macerası beklentilerin altında kalmıştı. Beşiktaş formasıyla kalitesini bir kez daha gösteren isteyen kulüpler arasında geçen sezon kiralık giydiği Fiorentina da bulunuyor. İtalyan ekibinin Ghezzal için 10 milyon euryu gözden çıkardığı gelen haberler arasında...

ROSİER DE MUTLU SON YAKIN

Siyah beyazlılar, Rosier'i ise 1 yıl daha kiralık olarak kadroda tutmayı hedefliyor. Portekiz ekibi ile Beşiktaş arasında yapılan sözleşmede satın alma opsiyonu yok. NTV Spor'un haberine göre Sporting, 2 yıl önce bonservisine 5 milyon euro ödediği 24 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro istiyor.

Bu talebi yüksek bulan siyah beyazlılar, Rosier'i 1 yıl daha kiralamak için teklifte bulundu. 20 karşılaşmada görev yapan Rosier ise 2 gol attı, 4 asist yaptı. Sempatik tavırlarıyla da taraftarın beğenisini kazanan Rosier, profesyonel kariyerinin ilk gollerini Beşiktaş forması altında atmıştı.

Leicester City Ghezzal için Beşiktaş'tan servet istedi ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.