Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı

Süper Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu mücadelenin öncesinde siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismail, konuştu. Ismael, "Ghezzal, sakatlığından dolayı yok. Berkay ise bugün oynamayı hak etti. Şampiyonluk bizim her ne kadar görevimizse, gençlere şans vermek de bu kadar önemlidir. Odaklı ve hedefe konsantre bir takım görüyorum. Bu hafta yeni bir hafta. Taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız." dedi.

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu mücadele öncesinde siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismail, konuştu.

Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı

İŞTE VALERIEN ISMAIL'İN O SÖZLERİ:

Ghezzal, sakatlığından dolayı yok. Berkay ise bugün oynamayı hak etti. Şampiyonluk bizim her ne kadar görevimizse, gençlere şans vermek de bu kadar önemlidir. Odaklı ve hedefe konsantre bir takım görüyorum. Bu hafta yeni bir hafta. Taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız.

.

Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı Valerien İsmael rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.