Rachid Ghezzal Monaco'ya gidiyor iddiası

Süper Lig'e damgasını vuran ve Beşiktaş'taki geleceği merak edilen Rachid Ghezzal'in eski kulübü Monaco'ya transfer olacağı iddia edildi. Tapusu Leicester City'de bulunan Cezayirli yıldız için 15 milyon euro bonservis ödeneceği gelen haberler arasında...

Beşiktaş taraftarlarının takımda kalmasını çok istediği Rachid Ghezzal'in Monaco yolunda olduğu iddia edildi. Sezon başında Premier League ekibi Leicester City'den kiralanan ve 31 maçta 17 asistle Süper Lig'de en çok asist yapan isim olan, şampiyonluk golü dahil 8 golle de müthiş bir sezonu geride bırakan Cezayirli yıldızın 15 milyon euro bonservisle Monaco'ya satılacağı belirtiliyor.

Haber Global'in haberine göre, Leicester City ile Ligue 1'in zengin kulüplerinden AS Monaco, Rachid Ghezzal transferi için 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Monaco bugün Ghezzal'in Beşiktaş ile son maçına çıkmasının ardından oyuncu ile de görüşmelere başlayacak.

Fransa'da Lyon taraftarı olan ve bu sezon Fransız medyasına verdiği röportajda "Bir gün Fransa'ya geri dönersem Lyon forması giymek isterim" diyen Ghezzal'in Beşiktaş'ta kalıp UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği de biliniyor.

Ancak, Monaco kulübünün 2018 yazında 14 milyon euroya sattığı Ghezzal'i geri istemesi, Beşiktaş yönetiminin maddi açıdan elini zayıflatıyor. Monaco da önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek.

Rachid Ghezzal Monaco'ya gidiyor iddiası ile ilgili etiketler Beşiktaş Monaco Leicester City rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.