Rachid Ghezzal: Burada olduğum için mutluyum

Beşiktaş’ta son maçlarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Rachid Ghezzal, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ghezzal, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyleyerek, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın 'Beşiktaş efsanesi' olduğunu söyledi.

Takımın son durumunu aktaran başarılı oyuncu, “2-3 maçlık süre zarfından önce zor bir dönem geçirdik ama iyi bir reaksiyon gösterip 3 galibiyet aldık. Takım olarak iyi bir durumdayız, iyi bir ortam var. Galibiyetler alıyoruz. Yukarıya doğru bir tırmanışa geçtik ve galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili sorulan soruya Ghezzal, “Şu an burada olduğum için mutluyum ve taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim için önemli olan şu anda iyi oynayıp sahaya odaklanmak. Bunları konuşmak için erken” cevabını verdi.

Rachid Ghezzal: Burada olduğum için mutluyum ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.