Rachid Ghezzal, Quaresma'nın pabucunu dama attı

Beşiktaş'ın deplasmandaki BB Erzurumspor zaferinde asist sayısını 14'e yükselten ve galibiyeti getiren müthiş gole imzasını atan Rachid Ghezzal, Ricardo Quaresma'nın asist rekorunu geride bıraktı.

Beşiktaş'ın BB Erzurumspor'u deplasmanda 2-4 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attığı maça Rachid Ghezzal damga vurdu. Oğuzhan Özyakup'un 26'da Siyah-Beyazlılar'ı 1-2 öne geçirdiği golün pasını veren Cezayirli yıldız, Süper Lig'de 14 asiste ulaştı ve Ricardo Quaresma'nın rekorunu ele geçirdi.

Beşiktaş efsanesi Quaresma, 2016-17 sezonunda 13 asist yapmıştı. Portekizli futbolcuyu geçen hafta yakalayan Ghezzal, bu hafta da öne geçmeyi başardı. 

Sezon başında Leicester City'den sezon sonuna kadar kiralanan 28 yaşındaki sağ açık müthiş performansıyla Beşiktaş'ın bu noktada olmasında büyük pay sahibi oldu. Transferin son günü imza atan Ghezzal'in tapusunu almak isteyen yönetim, bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. 

Siyah-Beyazlı formayla kariyerini yeniden ayağa kaldıran ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen Ghezzal'in kalmak istediği biliniyor. Cezayir Milli Takımı'nda harikalar yaratan Ghezzal'in talibinin çok olması yönetimi sıkınıtıya sokuyor. Zira, mevcut sözleşmede herhangi bir satın alma önceliği bulunmuyor.

Ghezzal maçın ardından "Zor bir sahada müthiş bir galibiyet. Bunun için sevinçliyiz ama Cengo (Cenk Tosun) için tüm takım çok üzgün. Bir an önce aramıza dönmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Rachid Ghezzal, Quaresma'nın pabucunu dama attı ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal Ricardo Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.