Rachid Ghezzal: Beşiktaş'taki ortamı Lyon'a benzetiyorum

Beşiktaş formasıyla çıktığı 11 Süper Lig maçında 8 asist yaparak nokta transfer olduğunu gösteren Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı takımdaki ortamı, altyapısından yetiştiği Lyon'a benzetti: "Çünkü orada da şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için oynanır."

Beşiktaş'ın asist makinesi Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı takımdaki ortamı Lyon'daki günlerine benzetti. Pazar akşamı Hatay'da yaptığı 2 asistle 11 maçta 8 asiste ulaşan ve Süper Lig'de asist krallığını perçinleyen Cezayirli yıldız, “Buradaki ortamı Lyon’a benzetiyorum çünkü orada da şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için oynanır. Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ama seri galibiyetler aldığımız için şu an en büyük adaylardan biriyiz” dedi.

Fransa'nın köklü kulüplerinden Olimpik Lyon altyapısında yetişen ve 2017 yazından Monaco'ya, bir sezon sonra da 14 milyon euro bonservisle vatandaşı Riyad Mahrez'in yerine Premier League ekibi Leicester City'ye transfer olan Ghezzal, bu sezon transferin son gününde Beşiktaş'a kiralanmıştı. 

Beşiktaş Dergisi'ne bir röportaj veren 28 yaşındaki futbolcu, “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ama seri galibiyetler aldığımız için şu an en büyük adaylardan biriyiz” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda oynadığı için çok mutlu olduğunu belirten Ghezzal, Fransa, İngiltere ve İtalya gibi Avrupa’nın büyük liglerini Türk futboluyla kıyasladı. Asist makinesi, "İtalya’da abartılı bir taktik çalışması var. Türkiye bu konuda biraz İngiltere’ye benziyor. Hem taktik çalışma var hem de oyunun akışına bağlı olarak bize belirli bir serbestlik bırakılıyor" şeklinde konuştu.

Takımdaki arkadaşlık duygusunun altına çizen Cezayirli kanat oyuncusu, "Hocamız ve yardımcıları, geldiğim günden beri bana çok yakın davrandılar ve güvenlerini gösterdiler. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. Ben de sahada elimden geleni yapmaya, katkı sağlamaya çalışıyorum" sözleriyle röportajı tamamladı.

Rachid Ghezzal: Beşiktaş'taki ortamı Lyon'a benzetiyorum

Rachid Ghezzal: Beşiktaş'taki ortamı Lyon'a benzetiyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.