Fenerbahçe'ye Arjantinli 10 numara

Fenerbahçe, River Plate'in Kolombiyalı yıldızı Quintero'nun peşinde... Sarı-Lacivertliler 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için Arjantin kulübüne satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklifini iletti. Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Fenerbahçe, River Plate forması giyen 27 yaşındaki Kolombiyalı orta saha Juan Quintero'yi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertli ekip Arjantin kulübüne satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklifini iletti.

ÇİN'DEN DE TEKLİF VAR

Fanatik'in haberine göre, 10 numara pozisyonunda oynayan Quintero ismi daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Kolombiyalı oyuncuyla Çin’in Shenzhen kulübü de yakından ilgileniyordu. Fenerbahçe'nin 1 yıllık kiralık ardından 6-7 milyon civarında satınalma opsiyonuyla oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Daha önce Avrupa'da Porto forması giyen ve Kolombiya Milli Takımı'nda 22 kez görev yapan Quintero, River Plate'in son Libertadores kupası zaferinde tarihi bir performansa imza atarak kulüp efsaneleri arasına girmişti.

 

Fenerbahçe'ye Arjantinli 10 numara ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arjantin River Plate Transfer Juan Quintero
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.