Queen’in gitaristi Brian May koronavirüse yakalandı

Rock grubu efsanesi Queen'in gitaristi, İngiliz müzisyen, şarkıcı, şarkı yazarı, kayıt prodüktörü ve astrofizikçi Brian May'ın koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. May, haberi sosyal medyada test sonucunun fotoğrafı ile duyurdu.

Queen grubunun solisti Freddie Mercury ve bateristi Roger Taylor ile birlikte grubun kurucuları arasında bulunan 74 yaşındaki ünlü gitarist sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “Sonunda benim için de şok edici gün geldi. Gerçekten korkunç birkaç gün geçirdim ama şimdi iyiyim. Lütfen dikkatli olun. Bu şey inanılmaz derecede bulaşıcı. Noelinizi mahvetmesini gerçekten istemezsiniz.” ifadelerini kullandı.

Queen’in gitaristi Brian May koronavirüse yakalandı

74 yaşındaki May, pandemi döneminde aşı olunması gerektiğini düşünen müzisyenlerden olurken, Eric Clapton gibi aşı karşıtlarını “kaçık” olarak nitelemişti.

 

Queen’in gitaristi Brian May koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler brian may queen Eric clapton koronvirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.