Quaresma'nın olay pozisyonu için MHK'dan açıklama geldi

Quaresma'nın Başakşehir maçındaki pozisyonu için konuşan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, "Sarı kart görmeme konusunda yorum yapamam, elbette hatalar olabilir." dedi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in performansının sorulması üzerine Yusuf Namoğlu, "Genellikle memnunum tabi ki. Hatalar yok demiyorum ancak geçen seneye göre daha iyi durumda. Kişisel olarak hakemlerle ilgili prensip olarak konuşmak istemiyoruz." şeklinde konuştu.

"ÇAKIR'I TARTIŞMAK DOĞRU DEĞİLDİR"

"Beşiktaş'ta Başakşehir mücadelesinde sarı kart sınırında olan Quaresma'nın rakibine yaptığı hareketin ardından kart görmemesi sebebiyle eleştirilerin odağı olan Cüneyt Çakır hakkında da konuşan Namoğlu, "Cüneyt Çakır, Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli hakemlerden biridir. Tartışılması Türkiye açısından doğru değildir. Sarı kart görmeme konusunda yorum yapamam. Elbet hatalar vardır. Bizim görevimiz hataları minimuma indirmektir." ifadelerini kullandı.

Yusuf Namoğlu, FIFA kokartı için geçen sezon Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yerine Halil Umut Meler'i FIFA'ya bildirdiklerini açıkladı.

Quaresma'nın olay pozisyonu için MHK'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler MHK Quaresma Yusuf Namoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.