Quaresma kabak tadı verdi!

Beşiktaş teknik heyet ve yönetiminin, Ricardo Quaresma'nın son dönemdeki tavırlarından rahatsız olduğu ve uyaracakları kaydedildi.

Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında yedek kulübesine giderek pas alamamaktan şikayetçi olan, karşılaşmanın ardından Atiba Hutchinson ile tartışan Beşiktaş'ın Portekizli yıldız Ricardo Quaresma hem teknik heyetin hem de yönetim kurulunun tepkisini çekti.

Ricardo Quaresma'nın agresif tavırlarından rahatsız olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve idarecilerin bu konuda harekete geçeceği belirtildi. Ricardo Quaresma'nın kırmızı kart görme riskini sürekli üzerinde taşıdığını düşünen Beşiktaş yönetimin bu konuda tecrübeli futbolcuyu toparlanması için uyaracakları aktarıldı.

Beşiktaş yöneticileri, Çaykur Rizespor maçında Atiba Hutchinson ile yaşadığı tartışma nedeniyle de Ricardo Quaresma'nın dikkatini çekecek.

Kaynak: Milliyet

Quaresma kabak tadı verdi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Ricardo Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.