"Quaresma bıçağı gangster gibi verdi!..." / VİDEO

Samsun'da Beşiktaş ve Atiker Konyaspor'un oynadığı Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylar İspanya ve Portekiz'de manşet oldu. Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma'nın sahaya atılan ve kelebek bıçak olarak tabir edilen bir bıçağı hakeme vermesi ise özellikle yer aldı.

Samsun'da Beşiktaş ve Atiker Konyaspor'un oynadığı Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylar İspanya ve Portekiz'de manşet oldu.

İspanya'nın en önemli spor gazetelerinden olan AS ve Marca sahayata bıçak atılmasını ve Quaresma'nın bıçağı hakeme vermesini videolu şekilde internet sitelerinden yayınladı. AS "Quaresma kendisine atılan bıçağı hakeme gangster gibi verdi" manşetini atarken Marca ise "Kendise atılan bıçağı Quaresma'nın hakeme verişi korkuttu" şeklinde yazdı. Marca maç boyunca sahaya bir çok yabancı maddenin atıldığını ama özellikle Quaresma'nın kendisine atılan bıçağı hakeme verişinin haftanın futbol resmi olduğunu belirtti.

Portekiz basını da Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında yaşanan olaylara değindi. Ülkenin önde gelen 2 spor gazetesi olan Abola ve Record'un manşetlerinden verdikleri haberlerde Quaresma'nın soğuk kanlı bir hareket yaptığını ve kendisine atılan bıçağı hakeme vermeden önce usta bir şekilde tuttuğunu yazdılar.

"Quaresma bıçağı gangster gibi verdi!..." / VİDEO ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor Quaresma bıçak süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.