Hull City'de Şota Arveladze teknik direktörlüğe getirildikten galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Acun Ilıcalı kulübü satın aldıktan sonra 3'te 3 yapan ve taraftarına "Sen daha önce neredeydin Acun?" dedirten Hull City 5 maçtır kazanamıyor. Teknik direktörlüğe Şota Arveladze'yi getirdikten sonra galibiyete hasret kalan Championship ekibi, düşme hattında ve tehlikeyi yakından hissediyor...

İngiltere Championship'in 33. haftasında Queen's Park Rangers'a konuk olan Hull City, Londra ekibiyle 1-1 berabere kaldı.

Medya patronu Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra ligin güçlü takımlarını üst üste deviren Hull City, teknik direktörlüğe Şota Arveladze'nin getirilmesiyle düşüşe geçti.

QPR deplasmanında 26. dakikada Marcus Forss'un golüyle 0-1 öne geçen Hull, 75'te yediği golle 1-1'e razı oldu. 5 maçtır kazanamayan İngiliz ekibi, 24 takımlı ligde topladığı 34 puanla 20. sırada yer alıyor. 4. sıradaki QPR ise bu sonuçla puanını 53 yaptı.

Şota yönetiminde sahasındaki ilk iki maçta Preston ve Fulham'a 0-1'lık skorlarla mağlup olan Hull City, 3 maçlık mağlubiyet serisinden Sheffield United deplasmanındaki 0-0'lık beraberlikle çıkmıştı.

QPR maçıyla birlikte galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Hull City'de Şota Arveladze teknik direktörlüğe getirildikten galibiyet hasreti 5 maça çıktı ile ilgili etiketler Hull City şota arvaladze Championship QPR
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.