QNB Finansbank'tan şok açıklama! Kredi faizlere 0,98'e düştü! 30 TL'ye 10 bin TL'lik destek garantisi!

Emekli, özel sektör çalışanı, memur, yeni müşteri demeden herkese düşük faizli kredi hizmeti sunacağını belirten QNB Finansbank, olay yaratan kampanyasının detaylarını paylaştı.

Küresel çapta yaşanan olumsuz gelişmelerden oldukça etkilenen ülke ekonomisi, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansımasına sebep oldu. Bu durum her kesimden vatandaşın bütçesini zorlarken özellikle sabit gelirli vatandaşlar, ay sonlarını getirememeye başladı. Sene başından bu yana hem artan kiralara ve gıda fiyatlarına karşı mücadele etmeye çalışan hem de diğer temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar, bankalardan gelen sene sonu duyurularını yakından takip etmeye başladı.

2023 yılına girmeden önce nakde olan ihtiyaçlarını düşük faizler karşılığında gidermek isteyen tüketiciler için araya giren bankalar arasında bulunan QNB Finansbank, yeni müşterileri için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olan veya olacak olan tüm tüketicileri kapsadığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK FAİZLERİ DİBE ÇEKTİ!

QNB Finansbank yeni müşterilerine nakit desteği sunabilmek adına yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olan tüketicileri kapsayan yeni kampanyanın üst limitini 15 bin TL olarak açıklayan QNB Finansbank, bu tutara kadar olan nakit ihtiyaçları için yüzde 0,98’lik faizin uygulanacağını belirtti. Banka kampanyanın azami vade sayısını ise 12 ay olarak açıkladı.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK MALİYET TABLOLARI

QNB Finansbank'tan şok açıklama! Kredi faizlere 0,98'e düştü! 30 TL'ye 10 bin TL'lik destek garantisi!

QNB Finansbank'tan şok açıklama! Kredi faizlere 0,98'e düştü! 30 TL'ye 10 bin TL'lik destek garantisi! - Resim : 2

QNB Finansbank, 15 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmetine ilişkin örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 5 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 0,98
  • Aylık taksit tutarı: 450,58 TL
  • Toplam geri ödeme tutarı: 5.407,01 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 0,98
  • Aylık taksit tutarı: 901,17 TL
  • Toplam geri ödeme tutarı: 10.814,03 TL
QNB Finansbank'tan şok açıklama! Kredi faizlere 0,98'e düştü! 30 TL'ye 10 bin TL'lik destek garantisi! ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.