PYD/YPG'nin taciz ateşine anında karşılık!

Hatay'ın Suriye sınırında konuşlu Türk topçu birlikleri, Afrin'deki terör örgütü PYD mevzilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '1 haftada dağıtırız' açıklamasının ardından vurmaya başladı. Operasyon sırasında Gökhan Hudut Karakolu'na karşı bölgedeki teröristlerce açılan taciz ateşine de misliyle karşılık verdi.

Hatay’ın Hassa ilçesindeki Suriye sınırında bulunan Gökhan Hudut Karakoluna Afrin bölgesinde bulunan PYD/YPG terör örgütü tarafından taciz ateşi açıldı.

Karakola açılan taciz ateşinde herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı ifade edildi. Açılan ateşe misli ile karşılık verildiği kaydedildi.

- EN AZ 40 ATIŞ YAPILDI

Hatay'ın Suriye sınırında konuşlu topçu birlikleri, PYD/PKK'nın Afrin'deki birçok mevzisini vurdu.

TSK'nin topçu birlikleri, Hassa ve Kırıkhan ilçelerinden Afrin'in Basufan, Cindere, Memelan, Meskenli ve Raco bölgelerine en az 40 atış yaptı.

- SINIR HATTINDAN DUYULDU

Bölgede öğle saatlerinden başlayarak aralıklarla devam eden şiddetli patlama sesleri, Suriye sınırındaki Türk mahallelerinden de duyuldu.

Dün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Elazığ 6. Olağan İl Kongresi’nde Suriye'deki terör örgütüyle mücadeleye ilişkin mesajlar verdiği sırada TSK topçusu, örgütün Afrin'deki mevzilerini vurmuştu.

PYD/YPG'nin taciz ateşine anında karşılık! ile ilgili etiketler Afrin topçu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.