PYD/PKK'ya Raco'dan sonra ikinci darbe! Badenli ele geçirildi...

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu güçleri Raco'dan sonra Badenli Kasabası'nı da terörden arındırdı. 8 bin nüfuslu Badenli kasabası, Raco-Afrin güzergahında kritik öneme sahip. Bu arada Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Afrin ilçesine bağlı Bafilyon Tepesi’nin bulunduğu bölgeye Özgür Suriye Ordusu askerleri yığınak yapmaya başladı.

TSK, Afrin'e adım adım ilerleyişini sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birlikleri Afrin kırsalında yer alan Badenli nahiyesini ele geçirdi.

TSK ve ÖSO askerleri Raco-Afrin güzergahında kritik öneme sahip 8 bin nüfuslu Badenli Nahiyesine girdi.

Muhalif Muhammed Fatih Tümeni Komutanı Mahmut Süleyman, öğle saatlerinde başlayan operasyonda 1 şehit 6 yaralı verdiklerini söyledi.

badenli

BAFİLYON TEPESİ'NE BÜYÜK YIĞINAK!

Zeytin Dalı Harekatı’nın 43’üncü gününde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerlerinin Afrin kırsalında ilerleyişi sürerken, stratejik noktada bulunan Bafilyon Tepesi’nin bulunduğu bölgeye ÖSO yığınak yaptı.

Bafilyon Tepesi’nin ele geçirilmesiyle birlikte, bölgenin en hakim noktasının da ele geçirilmiş olacağını belirten uzmanlar Afrin kent merkezine ulaşmak için stratejik bir nokta olduğunu ifade etti. Bafilyon'un birkaç gün içerisinde Özgür Suriye Ordusu’nun kontrolüne geçmesi bekleniyor.

badenli2

PYD/PKK'ya Raco'dan sonra ikinci darbe! Badenli ele geçirildi... ile ilgili etiketler Afrin TSK ÖSO badenli bafilyon raco zeytin dalı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.