PYD/PKK, kaçırdığı Kürt asıllı bir sivili işkence ederek öldürdü!

PYD Haseke'de kaçırdığı Kürt asıllı ve tiroid hastası olduğu öğrenilen bir sivile günlerce işkence etti. Terör örgütü PYD/PKK, işkence sırasında hayatını kaybeden sivilin ölü bedenini ailesine 4 gün sonra teslim etti.

Geçtiğimiz haftalarda Peşmerge güçlerini vuran, ABD'li askerlerin bulunduğu zırhlı araçlara taş atarken görülen, kendisine karşı protesto gösterisinde bulunan sivillere ateş eden YPG/PKK terör örgütü kontrolünü tamamen yitirdi ve çöküşüne son hız devam ediyor.

PYD SİVİLLERİ KAÇIRIYOR

Suriye'de işgal ettiği alanlarda bir yandan gençleri alıkoyarak zorla silah altına alan YPG/PKK, bir yandan da yükselen karşıt sesleri bastırmak veya fidye almak için asılsız ithamlara başvurarak sivilleri alıkoyuyor.

Muhalif grup Suriye Kürt Ulusal Konseyi'ne (ENKS) yakınlığıyla bilinen Rebaz News haber sitesinde yer alan habere göre, YPG/PKK'lı teröristler, yaklaşık bir ay önce Haseke'nin Dırbasiye ilçesindeki Kürtlerden Emin İsa Emin adlı bir sivili alıkoydu.

AİLESİNE ÖLÜSÜNÜ TESLİM ETTİLER

YPG/PKK'yı eleştirdiği bahanesiyle alıkonulan tiroid hastası Emin'in cansız bedeni, öldükten 4 gün sonra, dün ailesine teslim edildi.

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VAR

Haberde, tutulduğu zindanda işkence sırasında hayatını kaybeden Emin'in, vücudundaki darp ve işkence izlerini gösteren fotoğraf karelerine de yer verildi.

 

 

 

Kaynak: AA

PYD/PKK, kaçırdığı Kürt asıllı bir sivili işkence ederek öldürdü! ile ilgili etiketler PYD PKK İşkence haseke sivil tiroid
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.