Putin'in tutuklu arkadaşını serbest bıraktı

Rusya'ya yakınlığıyla tanınan ve Putin’in arkadaşı olan, Ermenistan Müreffeh Ermenistan partisinin lideri oligark Gagik Tsarukyan 25 Eylül'de tutuklanmıştı.1 6 Haziran'da milletvekili dokunulmazlığı kaldırılan Tsarıkyan, bugün serbest bırakıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, ne yapacağını şaşırdı.Rusya'ya yakınlığıyla tanınan Tsarukyan,bugün serbest bırakıldı.

“TESADÜF DEĞİL!”

Diplomasi çevreleri,Rusya liderinin Dağlık Karabağ konusunda açıklama yaptığı gün, ermeni siyasetçi arkadaşının serbest bırakılmasının, tesadüf olmadığını söylediler.

Putin'in tutuklu arkadaşını serbest bıraktı

PAŞİNYAN TUTUKLATMIŞTI!

Ermenistan’da Pashniya adlı siyasetçi, 2004 yılında gazeteci olarak çalışırken bir suikasta kurban gitmişti. Ermenistan Başbakanı Paşinyan cinayet sonrası cinayetin düzenleyicisinin siyasi rakibi olan Putin’in arkadaşı olan Müreffeh Ermenistan Partisi’nin lideri oligark Gagik Tsarukyan olduğunu söylemişti.

Putin'in tutuklu arkadaşını serbest bıraktı - Resim : 2

ANİDEN SERBEST BIRAKILDI!

Oligark ve işadamı olan, Gagik Tsarukyan 25 Eylül'de tutuklanmıştı. 16 Haziran'da milletvekili dokunulmazlığı kaldırılan Tsarukyan, bugün ise aniden serbest bırakıldı.

 

 

 

 

Putin'in tutuklu arkadaşını serbest bıraktı ile ilgili etiketler Putin Ermenistan paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.