Sağlık durumu hakkında bomba iddia

Geçtiğimiz gün bir konferansta öksürük krizine giren Rusya lideri Putin'in sağlık durumuna ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Putin, kanser nedeniyle bir süre önce ameliyat geçirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'in iki gün önce telekonferansla katıldığı bir toplantıda öksürük krizine girmesi dikkat çekmiş, koronavirüse yakalanmış olabileceği ileri sürülmüştü.

Başkanlık sarayı Kremlin'den ise Putin'in herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ve koronavirüse yakalanmadığı belirtilmişti.

Ancak bugün bir başka iddia ortaya atıldı. Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'nde Halkla İlişkiler Departmanı'nın başındayken üniversite yönetiminin talebi üzerine Haziran 2019'da görevinden istifa eden Valeri Dimitriyeviç Solovey, Putin'in kanser olduğunu ve bu nedenle bir de ameliyat geçirdiğini iddia etti.

Putin'in sağlık durumuyla ilgili konuşan Solovey, "Biri nöropsikolojik, diğer ise kanser" ifadesini kullandı.Valeri Solovey, ikinci teşhise ilişkin "çok çok daha ciddi" değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık durumu hakkında bomba iddia ile ilgili etiketler Putin kanser Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.