Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu!

2014 yılında Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta gönüllü olarak Putin yanlısı Rus güçlerine katılıp, keskin nişancı olan 21 yaşındaki Ukraynalı Olga Shishkina, güzellik yarışmasında birinci seçildi.

Donetsk Cumhuriyeti'nde Olga Shishkina, güzellik yarışmasına katılıp birinci seçilerek Donetsk Cumhuriyeti'nin en güzel kadını seçildi.

"SİVİL DEĞİL DÜŞMAN VURDUM"

Olga Shishkina, keskin nişancı olduğu için kendisinden utanmadığını ama kendisine sivil öldürüyor gibi yorumları yapılmasına kızdığını sivil değil düşman vurduğunu söyledi.

Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu!

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

Güzellik kraliçesi seçildikten sonra kendisine pahalı bilgisayar hediye edilen Olga Shishkina, Donetsk'te şuan bir kafe işletmeciliği yapıyor. Olga, keskin nişancı tüfeğini bir kenara koyup gelecekte evlilik ve çocuk sahibi olma planları yaptığını söyledi.

Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu! - Resim : 2

Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu! - Resim : 3

Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu! - Resim : 4

 

Putin'in gözdesi Olga güzellik kraliçesi oldu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.